Συχνές ερωτήσεις - Πληροφορίες - TsourlakisTiles - Cement Tiles, Handmade Tiles, Tsimentoplakakia

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις

Πως καθαρίζονται;

Πολύ απλά, χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το μόνο που πρέπει να προσέξουμε αφορά το καθαριστικό που χρησιμοποιούμε, το οποίο δεν πρέπει να περιέχει υδροχλωρικό οξύ, διότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα χρώματα

Είναι οικολογικά;

Ναι, είναι οικολογικά, κατασκευάζονται από φυσικά δομικά υλικά και για την παραγωγή τους καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια.

Είναι απορροφητικά;

Όπως όλα τα τσιμεντοπροϊόντα, είναι απορροφητικά γι’αυτό χρειάζεται να τα προστατέψουμε με κάποιο μονωτικό. Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει είτε από εμάς στο εργαστήριο, είτε από τον τοποθετητή.

Πώς τα κολλάμε ;

Με κοινή κόλλα πλακιδίων . Για ιδιαίτερες περιπτώσεις , επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις το τεχνικό τμήμα .

Τα τσιμεντοπλακάκια κόβονται ;

Ναι, κόβονται πολύ εύκολα με ένα απλό ή σταθερό τροχό τον οποίο διαθέτουν οι περισσότεροι από τους τεχνίτες που κάνουν τοποθέτηση.

Σοβατεπιά υπάρχουν;

Ναι, υπάρχουν όπως επίσης και τελειώματα σκάλας και άλλα διάφορα ειδικά τεμάχια.

Τι σχήματα και τί διαστάσεις υπάρχουν;

Τα πλακάκια κατασκευάζονται σε ορισμένα διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Πάντως αν δε βλέπετε αυτό που θέλετε, απλώς ρωτήστε μας αν υπάρχει ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει, να το κατασκευάσουμε.

Μπορώ να φτιάξω το δικό μου σχέδιο ?

Διαθέτουμε μία πολλή μεγάλη ποικιλία από σχέδια, αλλά αν κανένα από αυτά δεν σας καλύπτει, είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή λογότυπο σε λογικό κόστος. Επίσης, αν θέλετε να κατασκευάσετε παλιό πλακάκι , μπορούμε να το ζωντανέψουμε ξανά, απλώς προσκομίζοντας μας μία φωτογραφία του. Σε περίπτωση που θέλετε και ίδια χρώματα με το παλιό , θα χρειαστεί να σταλεί δείγμα του .

Πόσα διαφορετικά χρώματα μπορεί να έχει ένα πλακάκι

Από 1 (μονόχρωμα πλακάκια) έως 10, εφόσον το επιτρέπει το σχέδιο.

Πόσα χρώματα μπορώ να διαλέξω;

Δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα, μπορούμε να διαλέξουμε όσα θέλουμε από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της παλέτας RAL

Είναι βαμμένα; Το σχέδιο ξεβάφει;

Όχι, δεν είναι βαμμένα. Έχουν συμπαγή στρώση υλικού 4-6χιλ και αυτό τα κάνει να αντέχουν στο χρόνο. Υπάρχουν στο εργαστήριο μας δείγματα από πλακάκια κατασκευασμένα πάνω από έναν αιώνα χωρίς να έχουν ουδεμία φθορά.

Είναι τα πλακάκια χειροποίητα;

Ναί, είναι χειροποίητα. Φτιάχνονται ένα, ένα στο χέρι και αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά.